Bespaar: 12 maanden Disney Plus kijken voor de prijs van 10

disney plus, front

Veel mensen kiezen nog steeds voor een maandabonnement op Disney Plus. De tijd gaat zo hard en voor je het weet is het jaar alweer om en heb je 107,88 euro betaald (12×8,99 euro, terwijl je 15% korting krijgt als je direct een jaarabonnement afsluit. Je betaald dan 89,90 euro. Je bespaart dan dus bijna 18 euro. 

Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op onderstaande Disney-banner.

disney plus banner, jaarabonnement

Groei

Disney Plus groeit nog steeds hard. In het laatste kwartaal van 2021 kwamen er opnieuw 11,8 miljoen abonnees bij. Wereldwijd staat de teller nu op 129,8 miljoen abonnees. Dit is een behoorlijk aantal voor een streamingdienst die net twee jaar bestaat.

Disney als thuisbasis

Disney en Pixar

Disney Plus is de thuisbasis van alles wat met Disney te maken heeft. Dan hebben we het over films en series van Disney zelf, maar dus ook van Pixar. ‘Onward’, ‘Soul’, ‘Luca’, ‘Raya and the Last Dragon’, ‘Jungle Cruise’ en het prachtige ‘Encanto’, allemaal zijn ze op Disney Plus te vinden. Vanaf 11 maart is ook de nieuwste Disney-film ‘Turning Red’ op de streamingdienst te bekijken.

Marvel

Daarnaast kan je er bijna alles van Marvel vinden, zoals ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, ‘Black Widow’ en ‘Eternals’. Daarnaast geniet je van Marvel-series zoals ‘The Falcon and the Winter Soldoer’, ‘Loki’ en ‘Hawkeye’. Vanaf 30 maart daalt ook Oscar Isaac als ‘Moon Knight‘ neer op Disney Plus.

Star Wars

Ook Star Wars is meer dan vertegenwoordigt op Disney Plus. De gehele collectie van films en series is op de service te vinden. ‘The Phantom Menace’, The Bad Batch’, ‘The Mandalorian’ en nieuwste serie ‘The Book of Boba Fett’, its all there.

National Geographic

Ook National Geographic mag niet vergeten worden. Ook dit is namelijk van Disney.

Vanaf 4 februari is ‘Torn’ te zien. Een prachtige documentaire over de wereldberoemde bergbeklimmer Alex Lowe. Hij kwam op tragische wijze om het leven in een dodelijke lawine en zijn beste vriend en klimpartner trouwde met zijn weduwe en hielp bij de opvoeding van zijn drie zonen.

Of ‘The Real Black Panther’, een documentaire over Saya de zwarte panter en zijn opkomst aan de macht in het Kabini-woud in India.

Ook Will Smith zien we in een glansrol terug op National Geographic in de serie ‘Welcome to Earth’. De acteur maakt een zeer indrukwekkende reis met ervaren ontdekkingsreizigers en maakt persoonlijk kennis met de meest bijzondere spektakels op aarde, zoals vulkanen die in stilte brullen, woestijnen die onze verbeelding te boven gaan en een ontmoeting met een grote witte haai.

Star

Alles wat niet onder bovenstaande merken valt, bijvoorbeeld titels van 20th Century Studios, Disney Television Studios, 20th Television, ABC Signature, FX Productions, Freeform, Searchlight, Touchstone Pictures en Hulu, kan je vinden op Star op Disney Plus.

Je kan dan denken aan titels als ‘Free Guy’, ‘Pam & Tommy’, ‘The Walking Dead’, ‘The Simpsons’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘Modern Family’, ‘The Big Leap’ en de nieuwe Zuid-Koreaanse dramaserie ‘Snowdrop’. Maar er is uiteraard nog veel meer.

disney plus banner, jaarabonnement