F1 TV Pro proefperiode: kijk nu 7 dagen gratis F1 TV Pro

F1 TV Pro proefperiode
Image: Ⓒ F1 TV Pro proefperiode

F1 TV heeft zojuist een gratis proefperiode gelanceerd. Wij leggen je in dit artikel uit hoe je gebruik maakt van de F1 TV Pro proefperiode en 7 dagen gratis naar F1 TV Pro kijkt.

Wil je F1 TV Pro gratis uitproberen? Je kan nu tijdelijk gebruik maken van een gratis proefperiode van F1 TV Pro. Je leest in dit artikel hoe. Let op: je kan deze gratis proefperiode slechts tot 8 mei 2023 aanvragen.

Is de link niet meer geldig? Kijk dan hier hoe je de beste F1 TV Pro deal kan krijgen!

Met deze gratis proefperiode van F1 TV Pro kijk je gratis naar al het Formule 1 materiaal dat te vinden is op F1 TV Pro, inclusief de race in Miami. Je krijgt daarna ook toegang tot alle content rondom de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup.

Zo maak je gebruik van de gratis F1 TV Pro proefperiode

Volg de stappen hieronder om gebruik te maken van de gratis proefperiode van F1 TV Pro. Een paar spelregels vooraf:

  1. De gratis proefperiode kan alleen door nieuwe klanten worden aangevraagd en moet dus gezien worden als kennismakingsactie.
  2. De gratis proefperiode kan tot en met 8 mei 2023 worden aangevraagd. Wil je tijdens de proefperiode gratis naar een live GP kijken? Dan sluit je hem dus best af voor de race in Miami van 7 mei.

Om gebruik te maken van de proefperiode surf je naar formula1.com en kies je voor F1 TV Pro. Maak je keuze tussen een jaar- of maandabonnement en klik op abonneer nu. Wij adviseren je meteen een jaarabonnement te nemen. Mocht de dienst je bevallen, dan heb je meteen het goedkoopste abonnement (34% goedkoper dan een maandabonnement).

Doorloop alle stappen van het aanmaken van een account tot het invullen van je betalingsgegevens. Je dient dus een geldige betaling te doen aan F1 TV Pro. Maar geen paniek: als de dienst je niet bevalt dan zeg je hem binnen 7 dagen gewoon weer op.

Let wel op: je kan tijdens je proefperiode op elk moment gratis opzeggen. Doe je dit niet, dan zit je automatisch een jaar (of maand) vast aan F1 TV Pro. Als F1 TV Pro je bevalt is dat overigens geen probleem, want het is volgens ons een van de beste (en goedkoopste) manieren om alle Formule 1 streams te bekijken.

Kijk gratis naar de F1 GP van Miami met de F1 TV Pro proefperiode

Aangezien de gratis proefperiode slechts aan te vragen is tot en met 8 mei, is de enige race die je live kan streamen met de proefperiode die van Miami op 7 mei.