Let op: Viaplay aanbieding voor jaarabonnement vervalt!

viaplay, 27 feb

Aanstaande dinsdag 1 maart gaat Viaplay van start in Nederland. Heb jij nog geen abonnement? Wacht dan niet te lang, want op 28 februari vervalt de aanbieding voor een jaarabonnement op de nieuwe streamingdienst. 

Viaplay is vlak na Ziggo en KPN met een eigen aanbieding gekomen om mensen aan boord te trekken op het Zweedse streamingschip. Voor 99 euro per jaar (8,25 euro per maand) kan je een jaar lang Viaplay kijken. Hiermee bespaar je dus 68 euro, want Viaplay kost 13,99 per maand. Dit is goedkoper dan een jaarabonnement bij Ziggo en KPN. Je dient het abonnement dan wel af te sluiten voor de lancering op 1 maart. De deal vervalt dus op 28 februari 00:00 uur.

Klik HIER om gebruik te maken van deze actie.

Wat kan ik kijken met Viaplay?

Met Viaplay kijk je:

Klik hier voor het volledige lanceringsaanbod aanbod van Viaplay in Nederland. Klik hier om te lezen wat je allemaal kan met een Viaplay-abonnement.

Viaplay Originals

Naast alle sporten produceert NENT kwalitatief hoogstaande series, de Viaplay Originals. ‘Threesome’ (2021), ‘Dystopia’ (2021) en ‘Pørni’ (2021) zijn voorbeelden van hele sterke en populaire Viaplay Original series op de service.

Het Viaplay Originals aanbod in Nederland zal uiteindelijk nauwelijks verschillen met die van andere Europese landen. De Nordic Entertainment Group (NENT), het bedrijf achter Viaplay, produceert alle Originals namelijk in eigen beheer. We hebben dus niet te maken met licenties van derden en het verdwijnen van films of series, zoals op andere streamingdiensten zoals Netflix vaak wel het geval is.

NENT heeft bekendgemaakt dat er voor 2022 60 Viaplay Originals op de productieagenda staan. Deze zullen uiteraard ook in Nederland op Viaplay verschijnen. Ook zullen er Nederlandse shows en series gemaakt gaan worden, in samenwerking met Nederlandse mediabedrijven.

– ‘Threesome’ (2021 / Seizoen 1 / 8 afleveringen)

Het jonge Zweedse koppel David en Siri, dat al sinds de middelbare school bij elkaar zijn, hebben een sterke liefdesband, totdat ze tijdens een regenachtig avondje uit de Franse kunststudent Camille ontmoeten.

Seizoen 1 van ‘Threesome’ ging op 29 augustus 2021 in première. De trailer is door een leeftijdsbeperking alleen te zien op YouTube.

– ‘Dystopia’ (2021 / Seizoen 1 / 8 afleveringen)

Een groep mensen stapt diep in de wildernis een verlaten fabriek in voor een live rollenspel om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen. Het spel wordt echter bloedserieus wanneer een reeks mysteries zich ontvouwt en duistere krachten zich in elk van hen openbaren.

Seizoen 1 van ‘Dystopia’ ging op 13 juni 2021 in première.

– ‘Pørni’ (2021 / Seizoen 1 / 6 afleveringen)

‘Pørni’ gaat over de dilemma’s waarin je terechtkomt als je naar je beste kunnen handelt en je probeert het juiste te doen voor je dierbaren en jezelf. Pørni heeft twee dochters van een vreselijke ex die naar Kopenhagen is verhuisd en vooral met zichzelf bezig is. Ze heeft een vader die in een soort tienerfase zit en ze heeft de verantwoordelijkheid over haar 15-jarige neefje, nadat haar zus omkwam bij een auto-ongeluk. Daarnaast werkt Pørni in de jeugdzorg, waar ze een oogje heeft op de plaatselijke advocaat Bjørnar. Pørni gaat over een compleet persoon zijn, in een normaal maar uitdagend leven.

Seizoen 1 van ‘Pørni’ ging op 2 mei 2021 in première.

STARZPLAY

Ook voegt Viaplay vanaf de lancering alle films en series van de streamingdienst STARZPLAY (Lionsgate) toe aan de dienst. Enkele namen van beschikbare series die je kan streamen zijn: ‘BMF’, ‘Heels’, ‘Blindspotting’ en het bekroonde ‘Run the World’. Nieuwe series zoals ‘Gaslit’ met Dan Stevens, Julia Roberts en Sean Penn, ‘Shining Vale’ met Courteney Cox, ‘Dangerous Liaisons’ en ‘Becoming Elizabeth’. Verder ook alle seizoenen van enkele hitfranchises, waaronder ‘Power Book’, ‘The Spanish Princess’ en nog veel meer.

DreamWorks Animation

Vanaf het voorjaar van 2022 zal Viaplay ook de exclusieve thuishaven zijn voor series van DreamWorks Animation. Zo is er ook voor kinderen een aantrekkelijk aanbod. Er zullen meer dan 400 afleveringen van tv-shows te zien zijn, zoals: ‘Madagascar: A Little Wild’, ‘Abominable & The Invisible City’, ‘The Croods: Family Tree’, ‘Dragons: The Nine Realms’, ‘Dragons Rescue Riders: Heroes of the Sky’ en ‘TrollsTopia’.

Viaplay app

Viaplay zal een eigen app lanceren waarop je kan inloggen en de Formule 1 kan kijken via je PC, laptop, mobiele telefoon, tablet, gameconsole of Smart TV. Uiteraard wordt de Google Chromecast, Apple TV en Airplay ook ondersteunt.

Ziggo heeft laten weten dat de Viaplay app vanaf de lancering op de Mediabox Next zal verschijnen. Klanten kunnen de streamingdienst op deze manier dus ook raadplegen en gebruiken. KPN werkt er ook aan om de Viaplay app op de Experia Box te zetten, maar dit is nog niet rond en het zal in een later stadium pas mogelijk zijn voor klanten om de app op de KPN-decoder te gebruiken.

Klik HIER om gebruik te maken van de Viaplay aanbieding van 99 euro per jaar (8,25 euro per maand). De aanbieding is hiermee goedkoper dan een jaarabonnement bij Ziggo of KPN en verloopt op 28 februari.