Loki seizoen 2: hier stream je alle afleveringen in Nederland!

Loki seizoen 2 op Disney Plus
Image: Ⓒ Disney

Wil je alle afleveringen van seizoen 2 van Loki streamen in Nederland? Wij leggen je hieronder uit waar je alle afleveringen van deze populaire Marvel-serie kan kijken.

Inmiddels zijn eindelijk alle afleveringen van Loki seizoen 2 online te vinden. Wij hebben hier alles wat je moet weten om deze populaire Marvel-serie in Nederland te streamen (of misschien meteen te bingen) voor je op een rijtje gezet.

We geven je in dit artikel even een korte samenvatting van het verhaal, informatie over waar je de serie kan streamen en nog meer handige informatie.

Krijg nu 2 maanden gratis bij een jaarabonnement op Disney Plus

Waar gaat Loki seizoen 2 over?

In seizoen 2 van de populaire Marvel-serie Loki, volgen we weer veel van de leden van de TVA die we ook in het eerste seizoen zagen. Samen met een paar nieuwe gezichten moeten de bekende TVA-agenten om zien te gaan met een overbeladen ‘Temporal Loom’. Doordat Sylvie in seizoen 1 He Who Remains vermoordde en samen met Loki onthulde dat de TVA-agenten allemaal variants zijn, worden de ‘branched timelines’ niet meer gesnoeid.

Loki, Sylvie, Mobius, Hunter B-15, Casey en meer bekende en nieuwe gezichten moeten ervoor zorgen dat de Temporal Loom niet bezwijkt onder de druk van alle nieuwe tijdlijnen die blijven verschijnen nu er niet meer gesnoeid wordt. Daarvoor hebben ze onder andere een variant van He Who Remains nodig, maar of hij te vertrouwen is, is nog maar de vraag.

Waar kijk je Loki in Nederland?

De Marvel-serie Loki is, net als alle andere Marvel Studios-series, exclusief te streamen via Disney Plus. Je kan de serie dus op geen enkele andere streamingdienst terugvinden en voor nu is de serie in Nederland ook (nog) niet op DVD of Blu-ray te kopen. Op Disney Plus vind je vrijwel alles van Marvel, plus alles van Star Wars, allerlei typische Disney-films en nog veel meer films en series voor allerlei verschillende doelgroepen.

Heb je nog geen abonnement op Disney Plus? Hier vind je de beste Disney Plus aanbiedingen van 2023.

Zo binge je Loki in Nederland

Loki seizoen 2 was vanaf 6 oktober voor het eerst te streamen op Disney Plus. Vervolgens verscheen er elke week op vrijdag een nieuwe aflevering. Sinds vrijdag 10 november staan dus alle zes de afleveringen van seizoen 2 op Disney Plus. Hieronder zie je een schema van alle afleveringen.

Als je de serie wil bingen, hou er dan rekening mee dat alle afleveringen van seizoen 2 bij elkaar ongeveer 313 minuten duren. Zorg dus voor genoeg snacks en drinken, want je bent bij elkaar iets meer dan 5 uur lang bezig. Wil je ook seizoen 1 nog eens opnieuw bekijken, dan kan je daar nog een extra 5 uur bij optellen.

  • Aflevering 1 “Ouroboros”: IMDB-score van 8.3
  • Aflevering 2 “Breaking Brad”: IMDB-score van 7.6
  • Aflevering 3 “1893”: IMDB-score van 7.8
  • Aflevering 4 “Heart of the TVA”: IMDB-score van 8.8
  • Aflevering 5 “Science/Fiction”: IMDB-score van 8.9
  • Aflevering 6 “Glorious Purpose”: IMDB-score van 9.6

Komt er een seizoen 3 van Loki?

Helaas weten we nog niet of er wel of geen derde seizoen zal verschijnen voor Loki. Zonder het einde te verklappen, kunnen we echter wel zeggen dat het verhaal voor nu redelijk mooi afgerond is.

Zelfs al zou er geen derde seizoen van deze serie meer verschijnen, gaan we er alsnog vanuit dat meerdere personages uit de serie wel terug zullen keren in andere MCU-films en -series. Er zijn bijvoorbeeld ook al geruchten over de mogelijkheid dat de TVA ook een rol zal spelen in de aankomende Marvel-film Deadpool 3.

Aangezien Marvel momenteel bezig is met de ‘Multiverse Saga’, zou het ook vrij logisch zijn als we de TVA nog wel vaker zullen terugzien, aangezien deze organisatie alle verschillende tijdlijnen in de gaten houdt.

Zie voor meer over Marvel ook ons overzicht van alle Marvel-films in chronologische volgorde en onze top 10 beste Marvel-films op Disney Plus. Ben je geïnteresseerd in meer dan alleen Marvel? Bekijk dan ook vooral het volledige aanbod van Disney Plus.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.