Nieuw op Disney Plus in februari 2024: de beste films en series om te streamen

disney plus in februari 2024
Image: Ⓒ Disney

Ben je op zoek naar nieuwe films en series om te streamen op Disney Plus in februari 2024? Dan ben je op de goede plek: we hebben hieronder alle nieuwe content van Disney Plus die beschikbaar wordt in februari 2024 voor je verzameld.

Disney Plus blijft ons verrassen met nieuwe en exclusieve content die je nergens anders kunt vinden. Elke maand voegt Disney Plus nieuwe films en series toe aan het aanbod, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken.

In februari 2024 kan je eindelijk de nieuwste Marvel-film, genaamd The Marvels (2023), op Disney Plus streamen, maar daarnaast kan je ook genieten van onder andere het laatste seizoen van de Star Wars-serie Star Wars: The Bad Batch en van de nieuwe serie Shōgun.

Wil je meteen beginnen met streamen? Abonneer dan hier direct.

Nieuw op Disney Plus in februari 2024: de toppers uitgelicht

We verzamelen hieronder de absolute toppers van nieuwe films en series op Disney Plus in februari 2024. Je ziet daarbij de trailer en een korte samenvatting. Zoek je de volledige lijst? Die vind je verderop in dit artikel.

1. The Marvels (film) – 7 februari

The Marvels is de meest recente Marvel-film die in de bioscoop is verschenen en vanaf 7 februari kan je hem ook eindelijk thuis kijken. In deze film onderzoeken Captain Marvel (Brie Larson) en Monica Rambeau (Teyonah Parris), respectievelijk ergens in de ruimte en bij de Aarde in de buurt, twee ‘jump points’ die maar niet dicht willen gaan. Wanneer ze deze jump points aanraken komen ze erachter dat hun krachten ineens verstrengeld zijn met elkaar en met de krachten van Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani). De helden moeten dit probleem op zien te lossen en de slechterik Dar-Benn (Zawe Ashton) tegen zien te houden, want zij heeft een krachtig wapen in handen gekregen.

Klik hier om te streamen

2. Star Wars: The Bad Batch (serie, seizoen 3) – 21 februari

Op 21 februari verschijnen de eerste drie afleveringen van het derde en laatste seizoen van Star Wars: The Bad Batch. Deze animatieserie is een spin-off van een andere bekende Star Wars-animatieserie, genaamd Star Wars: The Clone Wars. In dit epische laatste seizoen moet de ‘Batch’ tot het uiterste gaan om zich weer te herenigen met Omega. De groep is niet meer volledig bij elkaar en wordt vanuit allerlei kanten bedreigd. Daarom moeten ze hulp uit onverwachte hoeken zoeken en op gevaarlijke missies gaan om zichzelf te bevrijden van de Empire.

Klik hier om te streamen

3. Shōgun (serie, seizoen 1) – 27 februari

Vanaf 27 februari gaat seizoen 1 van de serie Shōgun van start. Je kan dan meteen de eerste twee afleveringen bekijken. Deze serie speelt zich in het jaar 1600 in Japan af en is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell. Lord Yoshii Toranaga (Hiroyuki Sanada) moet vechten voor zijn leven wanneer zijn vijanden in de ‘Raad van Regenten’ zich tegen hem keren. Wanneer een mysterieus Europees schip strandt bij een vissersdorpje in de buurt, krijgt Toranaga ineens informatie in handen die hem kan helpen het tij doen keren en zijn vijanden te verslaan.

Klik hier om te streamen

Nieuw op Disney Plus in februari 2024: alle nieuwe films en series

Hieronder vind je de volledige lijst van films en series die in februari 2024 verschijnen op Disney Plus. Het kan zijn dat er nog wijzingen plaatsvinden in onderstaande lijst, omdat Disney niet altijd alles een maand op voorhand aankondigt. Hou onderstaande lijst dus zeker in de gaten.

Titel Seizoen Datum
The Marvels Film 7 februari
Assembled: The Making of The Marvels Documentaire (making-of) 7 februari
Suncoast Film 9 februari
Star Wars: The Bad Batch Seizoen 3 (eerste drie afleveringen tegelijk) 21 februari
Shōgun Seizoen 1 (eerste twee afleveringen tegelijk) 27 februari

Verder verschijnen er ook nieuwe afleveringen van de volgende series gedurende februari 2023. De afleveringen verschijnen (vrijwel) altijd voor 9 uur ’s ochtends op de dag die hieronder staat weergegeven.

Titel Seizoen Weekdag
Synduality Noir Seizoen 1 Dinsdag
A Shop for Killers
Seizoen 1 Woensdag
Ishura Seizoen 1 Woensdag
Undead Unluck Seizoen 1 Woensdag

Aanbiedingen en korting Disney Plus

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

Zoek je een Disney Plus abonnement met korting? Je leest hier hoe je Disney voor een bepaalde periode zelfs gratis kan kijken.