Poll: 55% Formule 1-fans wil commentaar van Olav Mol bij races

formule 1

Viaplay mag dan wel nieuwe commentatoren aangetrokken hebben om verslag te doen bij de Formule 1-races in het nieuwe seizoen, toch blijft Olav Mol mateloos populair. Onder een recent gehouden poll blijkt dat meer dan de helft van de racefans de stem van de oud Ziggo-commentator prefereert als de gaspedalen weer ingetrapt worden. 

De poll werd gehouden in onze Facebook-groep ‘Viaplay Nederland’, die gevuld is met meer dan 18.000 Viaplay-gebruikers. Op de vraag ‘Met welk commentaar wil/ga jij de Formule 1 kijken?’ koos 55% (636 stemmers) voor Mol. De overige 45% (514 stemmers) van de racefans kozen voor het commentaar van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk op Viaplay. In totaal stemde er 1150 mensen.

poll, formule 1

Commentaar Olav Mol

Mol en zijn team leggen op dit moment de laatste hand aan een update voor de al bestaande Grand Prix Radio app. Met deze update is het mogelijk om naar het F1-commentaar van de oud Ziggo-verslaggever te luisteren. Mol bezit namelijk de radiorechten van de Formule 1 in Nederland.

De nieuwe functie komt met een slider om het commentaar gelijk te laten lopen met het beeld. Het maakt daarbij niet uit hoe jij naar de Formule 1 kijkt, hetzij via Viaplay of F1 TV. Zo kan je dus blijven genieten van het commentaar van Mol. Meer info over hoe de functie werkt vind je hier.

De nieuwe update wordt deze week verwacht.

Heb je de Grand Prix Radio app nog niet? Deze kan je hier vinden voor iPhone/iPad en hier voor Android-toestellen.

UPDATE 15 maart, 10:43 uur

Olav Mol laat weten dat de update voor de Grand Prix Radio app aanstaande donderdag 17 maart beschikbaar komt.

Viaplay heeft op dit moment een nieuwe tijdelijke actie lopen. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Je kan op elk gewenst moment opzeggen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website of klik op onderstaande banner.

viaplay banner maart 2022-