Formule 1-commentaar Olav Mol vanaf donderdag beschikbaar

formule 1, start
Foto: FP Digital Photo

De update van de Grand Prix Radio app om het commentaar van Olav Mol tijdens de Formule 1-races te beluisteren is vanaf donderdag 17 maart te downloaden. Dit laat de oud Ziggo-commentator zelf weten. Aankomend weekend gaat het nieuwe seizoen van de Formule 1 van start in Bahrein. 

UPDATE 16 maart, 23:15 uur

De update voor de Grand Prix Radio app is nu live! Klik hier voor alle info.

Mol en zijn team leggen op dit moment de laatste hand aan een update voor de al bestaande Grand Prix Radio app. Met deze update is het mogelijk om naar het F1-commentaar van de oud Ziggo-verslaggever te luisteren. Mol bezit namelijk de radiorechten van de Formule 1 in Nederland.

Viaplay heeft op dit moment een nieuwe tijdelijke actie lopen. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Je kan op elk gewenst moment opzeggen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website of klik op onderstaande banner.

viaplay banner maart 2022-

Update

De nieuwe functie, die vanaf donderdag 17 maart te downloaden is volgens Mol, komt met een slider om het commentaar gelijk te laten lopen met het beeld. Het maakt daarbij niet uit hoe jij naar de Formule 1 kijkt, hetzij via Viaplay of F1 TV. Zo kan je dus blijven genieten van het commentaar van Mol. Hoe laat de update beschikbaar komt, is niet bekend. Meer info over hoe de functie werkt vind je hier.

Heb je de Grand Prix Radio app nog niet? Deze kan je hier vinden voor iPhone/iPad en hier voor Android-toestellen. Hou de update dus in de gaten in je Play of App Store.

Populair

Viaplay trok Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk aan om de Formule 1-races van commentaar te voorzien. Maar uit een recent gehouden poll in onze Facebook groep ‘Viaplay Nederland’ blijkt dat Olav Mol nog steeds razend populair is als verslaggever. 55% (636 stemmers van de in totaal 1150) kozen voor Mol als gewenste commentator. De overige 45% (514 stemmers) gaat het nieuwe Viaplay-duo een kans geven.

Programma Formule 1 in Bahrein

  • Vrijdag 13.00 uur: eerste vrije training
  • Vrijdag 16.00 uur: tweede vrije training
  • Zaterdag 13.00 uur: derde vrije training
  • Zaterdag 16.00 uur: kwalificatie
  • Zondag 16.00 uur: race

De live uitzending van Viaplay begint zondag om 14:20 uur en eindigt om 19:15 uur.