SkyShowtime: vanaf vandaag in Nederland beschikbaar

SkyShowtime aanbod in Nederland
Image: Ⓒ SkyShowtime

SkyShowtime, de nieuwe streamingdienst van Comcast en ViacomCBS, is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar. De prijs van 6,99 euro per maand is onlangs bekendgemaakt maar de streamingdienst biedt vanaf vandaag een levenslange korting van maar liefst 50% aan. Een abonnement op SkyShowtime kost dan niet meer dan 3,49 euro per maand. Deze actie geldt tot en met 6 december. 

SkyShowtime: wat is het?

SkyShowtime is een gezamenlijke dienst van Comcast en ViacomCBS (voorheen Paramount), twee van de grootste mediabedrijven die de Verenigde Staten kent. In de VS worden deze studio’s vertegenwoordigd door twee aparte streamingdiensten namelijk Paramount+ en Peacock. Deze zijn nu middels een joint venture samengevoegd tot SkyShowtime.

Vind hier het persbericht terug waarin de nieuwe streamingdienst wordt aangekondigd.

De streamingdienst is als eerste live gegaan in de Nordics waaronder Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Vanaf 25 oktober gaat de dienst ook live in Nederland en Portugal. De twee partijen hebben de joint venture opgericht met als doel om dit video on demand-platform in maar liefst meer dan 20 Europese landen te introduceren.

Check ook deze link waar alles te vinden is over de nieuwe streamingdienst.

SkyShowtime aanbod

De nieuwe streamingdienst heeft heel wat in petto. Het aanbod is breed en met mooie blockbusters als Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru gaan zij de concurrentie aan met een Netflix en HBO Max.

Bekijk hier de trailer van de blockbuster Top Gun: Maverick

Wat kost SkyShowtime in Nederland?

De streamingdienst kost in Nederland 6,99 euro per maand en met de levenslange korting van 50% betaal je nog maar 3,49 euro per maand. Je hebt nog tot en met 6 december om van deze aanbieding gebruik te maken dus wees er snel bij. HBO Max heeft dit bij de introductie op de Nederlandse markt eerder dit jaar ook gedaan en in Scandinavië is er een levenslange kortingsactie van 50% door SkyShowtime aangeboden voor de snelle beslissers.

Europese expansie

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime zal uiteindelijke beschikbaar zijn in meer dan 20 Europese landen en in meer dan 90 miljoen huishoudens. Ze hebben dus grote plannen. Uiteindelijk zal de streamingdienst worden aangeboden in Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Hongarije, Kosovo, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië , Spanje en Zweden.