Prijs SkyShowtime in Nederland vandaag bekendgemaakt

Prijs SkyShowtime in Nederland
Image: Ⓒ SkyShowtime

Prijs SkyShowtime in Nederland vandaag bekendgemaakt. Voor een maandelijks abonnement op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime ga je €6,99 per maand betalen. Vanaf 25 oktober zal deze nieuwe streamingdienst in Nederland beschikbaar zijn. Ook in Portugal gaat de streamingdienst deze dag live, daar gaan abonnees €4,99 per maand betalen.

Prijs SkyShowtime in Nederland: Wel of geen actiekorting bij lancering?

Zoals eerder vermeld hadden we al het vermoeden dat de prijs rond de €6,99 per maand zou liggen. Deze prijs voor een abonnement in Nederland is nu door SkyShowtime bevestigd. Het is nog niet bekend of SkyShowtime, net zoals HBO Max, bij de lancering ook een actiekorting gaat introduceren. Nieuwe klanten van HBO Max konden de eerste weken een levenslange korting van 50 procent krijgen. Mocht bekend worden dat SkyShowtime een soortgelijke actie heeft dan zullen we dat zeker laten weten.

Prijs SkyShowtime vs DisneyPlus, HBO Max en Netflix

Met een maandprijs van €6,99 is SkyShowtime iets goedkoper dan Netflix en Disney Plus. Voor Netflix betaal je maandelijks €7,99 voor het goedkoopste abonnement en voor Disney Plus betaal je bij een jaarabonnement (nu met 25% korting) omgerekend €7,50 per maand. HBO Max is dan weer goedkoper met een maandprijs van €5,99 bij het basic abonnement. Er is met de komst van SkyShowtime naar Nederland nog meer te zien tijdens de natte en koude maanden.

SkyShowtime in Nederland: aanbod van de grootste studio’s

SkyShowtime, de joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global, hebben maar liefst acht grote studio’s onder hun paraplu. DreamWorks, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, Peacock, Showtime, SkyStudios en Universal Pictures. Dat zijn nogal wat zwaargewichten! Het SkyShowtime aanbod in Nederland zal dan ook niet gaan tegenvallen.

Een greep uit het SkyShowtime aanbod dat in Nederland beschikbaar zal zijn vind je hieronder:

Halo, Star Trek: Strange New Worlds, American Gigolo, Yellowstone S1-4 (Yellowstone S5 zal binnenkort te zien zijn), The Rising, The Fear Index, Let The Right One In, The Offer, Law & Order Season 21 en The Midwich Cuckoos. Blockbuster films als The Lost City en Sonic the Hedgehog 2 zullen ook vanaf de lancering beschikbaar zijn.

Enkele blockbusters die reeds bekend zijn gemaakt en te zien zijn op SkyShowtime zijn: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Nope, The Bad Guys, Downton Abbey: A New Era, The Northman, Ambulance, The Hanging Sun en Redeeming Love.

Bekijk ook de officiële trailer om een indruk te krijgen wat SkyShowtime allemaal in petto heeft.