Zo kijk je aflevering 7 van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 op Prime Video
Image: Ⓒ Amazon MGM Studios & Sony Pictures Television

Wil je aflevering 7 van The Boys seizoen 4 kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze streamt.

In de vorige aflevering zagen we hoe Hughie als een parodie van een heel bekend Marvel-personage undercover ging bij een feestje van de Supe genaamd Tek Knight en deed Butcher een grote ontdekking over zichzelf.

Aflevering 6 van The Boys seizoen 4 is ongeveer even goed ontvangen als de eerste paar afleveringen, al waren de twee afleveringen hiervoor tot nu toe duidelijk de hoogtepunten. Op IMDB heeft de aflevering een 7.7 en de Tomatometer op Rotten Tomatoes staat voor seizoen 4 inmiddels op 93%.

Er is echter online wel een controversie over de manier waarop een bepaalde gebeurtenis in aflevering 6 behandeld werd en daardoor is dus niet iedereen heel erg blij met deze aflevering.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratis

Hieronder vind je onze samenvatting van aflevering 6, klik verder naar het volgende kopje om spoilers te vermijden!

Klik hier voor onze samenvattingen van aflevering 1, 2 & 3
Klik hier voor onze samenvatting van aflevering 4
Klik hier voor onze samenvatting van aflevering 5

‘The Boys’ seizoen 4 aflevering 6 recap

Dirty Business

In Dirty Business zien we dat Kessler (Jeffrey Dean Morgan) en Butcher (Karl Urban) Sameer (Omid Abtahi) nog steeds gevangen hebben en ze proberen hem te overtuigen om het virus binnen een week te reproduceren.

Kimiko (Karen Fukuhara) probeert op bezoek te gaan bij Frenchie (Tomer Capone) in de gevangenis, maar hij wil haar niet zien.

A-Train (Jessie T. Usher) vertelt aan MM (Laz Alonso) dat The Seven Cameron Coleman (Matthew Edison) hebben vermoord, omdat ze dachten dat hij het lek was. A-Train wil stopen als informant, maar MM overtuigt hem om toch te blijven helpen. MM komt erachter dat de Supe Tek Knight (Derek Wilson) een feestje organiseert in zijn landhuis en dat Homelander (Antony Starr) en Sage (Susan Heyward) daar onder andere ook zullen zijn).

Hughie (Jack Quaid) moet als de Supe Webweaver (Dan Mousseau), een parodie van Spider-Man, verkleed gaan, het feestje infiltreren en afluisterapparatuur plaatsen. The Boys willen Tek Knight te pakken krijgen om hem te ondervragen over de plannen van Sage en Homelander. Tijdens het feestje zelf zien we ook Ashley (Colby Minifie) verschijnen, want ze schijnt door Tek Knight zelf te zijn uitgenodigd. Ook Victoria Neuman (Claudia Doumit) is aanwezig.

Tek Knight vertelt tegen Firecracker (Valorie Curry) dat hij zo rijk is omdat zijn familie de meeste privégevangenissen in bezit heeft in heel de VS.

Hughie (als Webweaver) wordt bijna meteen onderschept door Tek Knight en krijgt van hem te horen dat hij zijn sidekick kan worden als deze avond goed verloopt. Homelander legt tegelijkertijd uit aan Neuman dat Sage de senators die op het feestje zijn gaat proberen te overtuigen om verraad te plegen tegenover Robert Singer (Jim Beaver) wanneer hij president wordt.

Tek Knight neemt Hughie mee naar de ‘Tek Cave’, een parodie van de Bat Cave, maar dit blijkt hier een soort BDSM-kamer te zijn en zodra ze binnentreden, verliezen The Boys het contact met Hughie. Tek Knight lijkt door zijn extra gevoelige zintuigen door te hebben dat er iets mis is met deze Webweaver, maar blijft gewoon verder gaan met zijn plannen.

In Vought Tower zien we de nieuwe Black Noir (Nathan Mitchell) zonder masker zitten en The Deep (Chace Crawford) confronteert hem en probeert hem over te halen om toch de rol van Black Noir te blijven spelen, ook al raakt hij hier erg gefrustreerd door.

The Boys besluiten het feest stiekem te infiltreren om Hughie te vinden en te helpen. Inmiddels moet Hughie deelnemen aan allerlei aparte, seksueel getinte spelletjes. Ashley verschijnt ook ineens en verkleed zich als een dominatrix en zij en Tek Knight binden Hughie vast aan een soort tafel en maken misbruik van hem. Webweaver schijnt wel een codewoord te hebben om het te stoppen, maar die weet Hughie niet.

Firecracker ontdekt dat Annie (Erin Moriarty) aanwezig is. Voordat ze iemand kan roepen, biedt Annie haar verontschuldiging aan, maar drogeert ze Firecracker ook om niet ontdekt te worden.

Ashley vertrekt weer uit de Tek Cave en Tek Knight laat nu duidelijk blijken dat hij weet dat dit niet de echte Webweaver is. Hij ontmaskert Hughie en besluit hem op een nog ergere manier te misbruiken.

MM en Kimiko vinden de ingang naar de Tek Cave, maar treffen daar Sage aan. Om te voorkomen dat ze iemand kan waarschuwen, schiet MM haar door haar hoofd. Vervolgens valt hij flauw door een paniekaanval en haalt Kimiko A-Train om hem naar een ziekenhuis te rennen. Sage is ondertussen ontsnapt en leeft dus nog.

Annie en Kimiko redden Hughie voordat Tek Knight hem nog erger misbruikt en met hulp van de oude sidekick van Tek Knight, die hij in de Cave gevangen hield, komen ze erachter dat ze hem kunnen laten praten door zijn fortuin weg te geven aan politiek linkse organisaties en goede doelen. Hij geeft aan dat Homelander en Sage zijn gevangenissen willen gebruiken als een soort concentratiekampen voor hun tegenstanders. Na dat te horen, besluit Tek Knight’s butler om hem te wurgen en The Boys te laten gaan.

Homelander komt er ondertussen achter dat Sage breinschade heeft opgelopen en ineens veel minder slim is. Zij kan zo niet de senators overtuigen, dus probeert hij dit te doen. Dat gaat niet zo goed en Neuman neemt het over en weet ze wel te overtuigen.

Firecracker vertelt aan Homelander dat Starlight bij het feest was en dat Tek Knight dood is. Dit betekent dat er nog steeds een mol is. Hij probeert haar de schuld te geven, maar ze bewijst haar loyaliteit door te zeggen dat ze alles voor hem over heeft. Ze heeft daarom een middel ingenomen waardoor ze borstvoeding kan geven en wordt hiermee een soort vervanger van Madelyn Stilwell (Elisabeth Shue) uit het eerste seizoen.

Hughie is erg van slag van wat er met hem gebeurd is en nog steeds van de dood van zijn vader. In de schuilplaats waar Butcher en Kessler Sameer gevangen houden komen we erachter dat als Sameer het virus krachtig genoeg kan maken om Homelander uit te schakelen, het waarschijnlijk enorm besmettelijk zou zijn en alle Supes zou vermoorden. We komen er ook achter dat Kessler, net als Becca (Shantel VanSanten), een hallucinatie van Butcher is en dat de echte Kessler al jaren dood is.

Waar kijk je ‘The Boys’ seizoen 4 aflevering 7 in Nederland?

The Boys is een serie van Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television en wordt dus ook exclusief via Amazon’s streamingdienst, Prime Video, aangeboden in Nederland. De eerste drie seizoenen zijn na hun streamingrelease op een gegeven moment echter ook op DVD en Blu-Ray uitgekomen, dus je kan ze ook toevoegen aan je fysieke collectie. Om seizoen 4 te streamen heb je echter wel een Prime Video-abonnement (oftewel een Amazon Prime-abonnement) nodig. Hieronder vind je een link die je direct naar de pagina voor het vierde seizoen brengt.

Klik hier om The Boys te streamen op Prime Video

Wanneer verschijnt aflevering 7 van seizoen 4 van ‘The Boys’ op Prime Video?

Aflevering 7 van The Boys seizoen 4 verschijnt op donderdag 11 juli op Prime Video. Vervolgens verschijnt er elke donderdag weer een nieuwe aflevering tot het seizoen is afgelopen. Onder het volgende kopje vind je de namen en releasedata van alle afleveringen.

Hieronder zie je de voorspelling van de bekende leaker @Cryptic4KQual over de mogelijke speelduur van de laatste (en daaronder de eerste) vier afleveringen van dit seizoen. Tot nu toe weken alleen de voorspellingen van de speelduur van aflevering 3, 5 en 6 een heel klein beetje af, maar dat kan ook met de aftiteling of recaps te maken hebben. De rest was perfect voorspeld. We verwachten dus dat de onderstaande voorspellingen voor de laatste twee afleveringen ook redelijk accuraat zullen zijn.

Releasedatum per aflevering van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 is vanaf donderdag 13 juni te streamen op Prime Video en zal in totaal bestaan uit 8 afleveringen. De eerste drie afleveringen zullen tegelijkertijd op de streamingdienst verschijnen en vervolgens komt er elke week een nieuwe aflevering online te staan. Hieronder vind je het volledige releaseschema.

  • Aflevering 1 – “Department of Dirty Tricks”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 2 – “Life Among the Septics”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 3 – “We’ll Keep the Red Flag Flying”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 4 – “Wisdom of the Ages”: Donderdag 20 juni
  • Aflevering 5 – “Beware of the Jabberwock, My Son”: Donderdag 27 juni
  • Aflevering 6 – “Dirty Business”: Donderdag 4 juli
  • Aflevering 7 – “The Insider”: Donderdag 11 juli
  • Aflevering 8 – “Assassination Run”: Donderdag 18 juli

Wil je volledig voorbereid zijn op The Boys seizoen 4? Kijk dan niet alleen eerste de eerste drie seizoenen van deze serie, maar ook seizoen 1 van de spin-off genaamd Gen V. We zagen in de trailer voor seizoen 4 namelijk al personages uit deze spin-off terugkeren.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratisVervolgens betaal je 4,99 euro per maand voor dit abonnement.