Griezelen: “The Nun 2” nu online te bekijken op deze streamingdienst

The Nun 2 online kijken
©Warner Bros. Pictures

The Nun 2 is nog geen twee maanden in de bioscoop te zien, maar je kunt de film nu al online bekijken. Klaar om te griezelen?

De sinister ogende non, die je wellicht eerder de rillingen bezorgde in The Conjuring 2 of The Nun, gaat opnieuw je nachtmerries waarmaken in The Nun 2. De film is sinds 27 oktober terug te vinden in het aanbod van HBO Max.

Krijg hier 35,89% korting op een HBO Max-abonnement (beste deal)

“The Nun 2” op HBO Max kijken

Het is officieel: The Nun 2 staat op HBO Max. Nog niet heel lang geleden liepen de cinemazalen nog vol voor deze film, maar “The Nun 2” staat daadwerkelijk nu al op HBO Max.

Kijk “The Nun 2” nu op HBO Max

Bij deze streamingdienst kun je naast “The Nun 2” natuurlijk ook genieten van de voorgaande delen in deze reeks, zoals “The Nun” en de “The Conjuring”-films.

Als je zin hebt in een ware horror-marathon, hoef je niet verder te zoeken dan HBO Max.

Trailer en verhaal van “The Nun 2”

(Let op! Onderstaande tekst kan spoilers bevatten.)

In 1956 vervullen pastoor Noiret en de jonge Jacques hun dagelijkse taken in hun kerk in Tarascon, Frankrijk. Terwijl ze een ongewone gebeurtenis onderzoeken, wordt pastoor Noiret op brute wijze de lucht in getild, in brand gestoken en levend verbrand, wat Jacques met doodsangst doet vluchten.

Vier jaar na deze verschrikkelijke gebeurtenissen in het klooster van Saint Cartha, vinden we zuster Irene nu in een klooster in Italië. Ondertussen werkt Maurice op een kostschool in Frankrijk, waar hij vriendschap heeft gesloten met de jonge Ierse studente Sophie en haar lerares en moeder Kate. Irene krijgt een visioen waarin Maurice haar smeekt om hulp. De kardinaal stuurt haar op pad om een reeks mysterieuze sterfgevallen in heel Europa te onderzoeken, die worden toegeschreven aan de demon Valak, vanwege haar eerdere confrontatie met deze duistere kracht.

Ze begint haar reis naar Tarascon in het gezelschap van zuster Debra, een jonge novice die moeite heeft met het aanvaarden van wonderen, zoals de werkelijke aanwezigheid van Christus in de Eucharistie. Ondertussen is een bezorgster getuige van Valak die met een bezeten Maurice spreekt, voordat Valak haar genadeloos om het leven brengt.

Krijg hier 35,89% korting op een HBO Max-abonnement (beste deal)

HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.