Waar kun je Barbie (2023) online kijken in Nederland?

Barbie online kijken in Nederland
© Warner Bros.

Nu de film alweer uit is in de bioscoop, stellen veel mensen zichzelf natuurlijk de vraag: “waar kan ik Barbie online kijken?” Hieronder vind je het antwoord op deze vraag.

‘Barbie’ (2023) is een nieuwe film van Greta Gerwig. Zij heeft eerder ook al ‘Little Women’ (2019) en ‘Lady Bird’ (2017) geregisseerd. De film is gebaseerd op de wereldberoemde Barbiepoppen (en accessoires) en volgt Barbie die vanuit Barbieland vertrekt naar de echte wereld en vervolgens alles over haar eigen wereld en bestaan in twijfel gaat trekken.

Waar kun je de film Barbie online kijken?

Barbie is vanaf 19 juli te zien in de bioscoop, maar we verwachten dat hij na een tijdje ook gewoon online te streamen zal zijn.

  • De nieuwste films verschijnen online vaak als eerste op diensten zoals Pathé Thuis, waar je ze dan kan huren of kopen, voordat ze op een streamingdienst verschijnen waar je ze zonder extra kosten kan bekijken. Vanaf 12 september is het mogelijk Barbie te streamen via Pathé Thuis.

Je kan gratis een account voor Pathé Thuis aanmaken. Als je nu een account maakt kijk je je eerste film met tot 60% korting.

  • De andere plaats waar je de film waarschijnlijk kan gaan streamen is op HBO Max. Dit is namelijk een film van Warner Bros. en de films van Warner Bros. verschijnen vrijwel altijd (minstens 45 dagen na de bioscooprelease) op HBO Max. Wil je Barbie online kijken zonder hem los te kopen of huren, dan zal je dus moeten wachten tot hij op deze streamingdienst verschijnt.

Bespaar 35,89% op een HBO Max-abonnement door jaarlijks te betalen.

Trailer en verhaal van Barbie

Barbie is een comedy/avonturenfilm die is geschreven door Greta Gerwig en Noah Baumbach en geregisseerd door Greta Gerwig. De film gaat natuurlijk over Barbie (Margot Robbie) die samen met Ken (Ryan Gosling) na een existentiële crisis op reis wil gaan buiten Barbieland om erachter te komen wie ze nou eigenlijk is en die reis leidt haar naar de echte wereld.

Margot Robbie en Ryan Gosling hebben dus de grootste rollen als (de belangrijkste versies van) Barbie en Ken, maar er zitten nog veel meer bekende mensen in de film, zoals Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Dua Lipa, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Michael Cera en Will Ferrell.

De film is in de bioscoop al een enorm groot succes geworden en hij is dan ook niet alleen gericht op kinderen. Het is gewoon een erg grappig film voor iedereen met ook een aantal goede boodschappen.