Wanneer komt Avatar 2 The Way of Water naar streamingdienst Disney Plus?

Avatar 2 The Way of Water op streamingdienst Disney Plus
Image: ⓒ Disney Plus

Avatar 2 The Way of Water is sinds 14 december te zien in de Nederlandse bioscoop. Binnenkort komt de film ook naar de streamingdiensten, maar wanneer is Avatar 2 op Disney Plus te zien?

Na veertien jaar is de opvolger van de succesvolle actiefilm Avatar dan eindelijk te zien in de Nederlandse bioscoop. Het is bekend dat de film op termijn op Disney Plus verschijnt aangezien 20th Century Fox, de producent van de film, eigendom is van Walt Disney Studios. Echter, de lancering op Disney Plus laat nog even op zich wachten, omdat de film eerst beschikbaar zal zijn op Apple TV en Amazon Prime Video.

Release Avatar 2 The Way of Water op Disney Plus

Avatar 2 zal vanaf 28 maart digitaal verkrijgbaar zijn via de eerder genoemde streamingdiensten. Het is nog niet bekend wanneer de film beschikbaar zal zijn op Disney’s eigen streamingplatform. Duidelijk is wel dat dit pas na 28 maart 2023 zal zijn. Meestal hanteert Disney een termijn van vier maanden na de verschijning van fysieke en digitale kopieën van films, voordat deze op Disney Plus beschikbaar zijn. Als Disney zich aan nu ook deze termijn houdt, kunnen we Avatar 2 The Way of Water begin augustus op Disney Plus verwachten.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Het kan echter ook zijn dat Disney afwijkt van deze tijdlijn, dat hebben ze namelijk ook eerder gedaan bij films zoals Frozen 2 en Starwars: The Rise of Skywalker. Disney heeft nog niet bekendgemaakt of ze ook bij Avatar 2 van deze tijdlijn af gaan wijken.

Bekijk hieronder de trailer van Avatar 2.

Bereid je alvast voor op Avatar 2 The Way of Water

Mocht je de eerste Avatar film nog niet gezien hebben dan kun deze alvast op Disney Plus kijken. Als je nog geen lid bent van deze streamingdienst kun je beginnen met kijken door je eerst te abonneren.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.