Zo kijk je aflevering 1 van The Last of Us op HBO Max

The Last of Us aflevering 1
Bron: HBO / Warner Media - The Last of Us

De première van The Last of Us verschijnt maandag eindelijk op HBO Max. Het indrukwekkende verhaal over Joel en Ellie in een door zombies verscheurde Verenigde Staten verschijnt eindelijk voor het grote publiek.

De langverwachte verfilming van de iconische videogame uit 2013 gooit hoge ogen in de wereld van streaming. De eerste reviews beloven veel goeds en we kunnen dan ook niet wachten om ons te verdiepen in de serie.

De survivor Joel moet het 14-jarige meisje Ellie uit een zwaarbewaakte quarantainezone zien te smokkelen. Het duo moet door de restanten van de Verenigde Staten reizen en komen onderweg allerlei gevaren en andere mensen tegen met goede en slechte intenties op hun zoektocht naar de Fireflies.

Zo kijk je gratis naar HBO Max in 2023

Wanneer verschijnt aflevering 1 van The Last of Us op HBO Max?

De eerste aflevering van The Last of Us gaat op maandag 16 januari in première op HBO Max. De aflevering heet When You’re Lost in the Darkness en duurt maar liefst 81 minuten. De aflevering staat nu live voor iedereen om van te genieten. Aflevering 2 verschijnt volgende week op maandag 23 januari.

Komt er een seizoen 2 van The Last of Us?

Waar kijk je The Last of Us aflevering 1 in Nederland?

De televisieserie van The Last of Us is exclusief beschikbaar op HBO Max, dus je gaat de serie nergens anders vinden. HBO Max is een vrij nieuwe streamingdienst in Nederland die over veel kwalitatieve series en films beschikken. Heb je nog geen abonnement op HBO Max? Hier vind je de beste aanbiedingen voor HBO Max van 2023.

Releasedatum per aflevering The Last of Us in Nederland

The Last of Us staat vanaf maandag 16 januari online en er verschijnen in totaal 9 afleveringen in seizoen 1 op HBO Max. Hieronder vind je het complete uitzendschema.

  • Aflevering 1 “When You’re Lost in the Darkness”: Maandag 16 januari
  • Aflevering 2 “Infected”: Maandag 23 januari
  • Aflevering 3 “Long, Long Time”: Maandag 30 januari
  • Aflevering 4 “Please Hold on to My Hand”: Maandag 6 februari
  • Aflevering 5 “Endure and Survive”: Zaterdag 11 februari
  • Aflevering 6 “Kin”: Maandag 20 februari
  • Aflevering 7 “Left Behind”: Maandag 27 februari
  • Aflevering 8 “When We Are In Need”: Maandag 6 maart
  • Aflevering 9 “Onbekend”: Maandag 13 maart
HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.

Zoek je nog een abonnement op HBO? Vind hier de beste HBO Max aanbiedingen of lees hier hoe je gratis naar HBO Max kijkt.