HBO Max aanbiedingen: Zo pak je korting op HBO Max in 2024

HBO Max aanbiedingen: Zo pak je korting op HBO Max
Image: ⓒ HBO Max. HBO Max aanbiedingen: Zo pak je korting op HBO Max.

Zoek je HBO Max aanbiedingen? Wil jij alle films, series, documentaires en andere content van HBO Max streamen met korting? In dit artikel vind je de beste HBO Max aanbiedingen.

Van ‘Game of Thrones’ tot ‘Harry Potter’ en van ‘Band of Brothers’ weer terug naar ‘House of the Dragon’: HBO Max heeft in Nederland een enorm aanbod van topfilms en -series. Van abonneren op de streamingdienst ga je dan ook zeker geen spijt krijgen. Er worden ook nog elke week nieuwe films en series toegevoegd, dus je bent verzekerd van veel streamplezier. In dit artikel lees je wat de beste HBO Max aanbiedingen zijn en hoe je de beste HBO Max deal pakt.

Met deze HBO Max aanbieding pak je de grootste korting

Heb je geen tijd om alle opties tegenover elkaar te zetten en wil je gewoon snel de beste deal pakken en beginnen met streamen? Dan ben je op de goede plaats. Wij hebben namelijk al het speurwerk al gedaan en voor jou de beste HBO Max aanbieding gevonden.

De beste HBO Max aanbieding van 2024:

Dit is momenteel de beste HBO Max aanbieding. Wij updaten dit artikel meteen zodra er een nieuwe deal beschikbaar is. Zo heb je altijd de beste HBO Max aanbieding te pakken!

Welke HBO Max aanbiedingen zijn er in 2024?

Er is op dit moment maar één HBO Max aanbieding beschikbaar, maar wel meteen een hele goede. Je krijgt nu namelijk maar liefst 4,5 maanden volledig gratis bij het afsluiten van een HBO Max abonnement. Dat is een korting van maar liefst 37%, oftewel €35,89! Om deze aanbieding te claimen ga je als volgt te werk:

  • Ga naar hbomax.com en klik op de paarse knop abonneer nu.
  • Selecteer jaarlijks om 37% korting te pakken (dat is (€35,89).
  • Vul je persoonlijke gegevens in en kies een veilig wachtwoord.
  • Betaal via één van de beschikbare betaalmethoden
  • Je hebt nu een HBO Max-abonnement met 4,5 maanden volledig gratis!

Welke kortingscodes zijn er beschikbaar voor HBO Max?

Er zijn momenteel helaas geen kortingscodes beschikbaar voor HBO Max. Er zijn wel websites die deze zogenaamd aanbieden, maar deze werken niet. HBO heeft namelijk geen kortingscodes uitgegeven voor HBO Max, en bovendien is er nergens een mogelijkheid om een kortingscode in te vullen zodra je een HBO Max-abonnement neemt.

Mocht HBO weer starten met kortingscodes voor HBO Max dan houden wij je uiteraard direct op de hoogte.

Hoe kijk ik gratis naar HBO Max?

Dat je gratis naar HBO Max wil kijken is heel begrijpelijk, of je wil toch op zijn minst een mooie korting pakken. Helaas is het momenteel niet mogelijk om volledig gratis naar HBO Max te kijken.

Je kan wel een flinke korting pakken door direct een jaarabonnement te nemen via deze link. Je krijgt dan tot wel 4,5 maanden gratis, oftewel 37% korting ten opzichte van een maandabonnement. Je leest in dit artikel stap voor stap hoe je gratis naar HBO Max kijkt.

Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor HBO Max?

Als je eerst de kat uit de boom wil kijken kan het handig zijn om HBO Max eerst op proef te nemen en uit te proberen. Helaas is er geen volledig gratis proefperiode beschikbaar voor HBO Max. Je kan de streamingdienst gelukkig wel uitproberen door een maandabonnement te nemen. Dit kost je slechts €7,99 en is per maand opzegbaar.

  • Ga naar hbomax.com en klik op de paarse knop abonneer nu.
  • Selecteer maandelijks om HBO Max te proberen.
  • Vul je persoonlijke gegevens in en kies een veilig wachtwoord.
  • Betaal via één van de beschikbare betaalmethoden
  • Je hebt nu een HBO Max-abonnement dat per maand opzegbaar is!

Wil je weten wat er allemaal te vinden is op HBO Max? Lees dan: Het volledige HBO Max aanbod op een rijtje.