Zo kijk je gratis naar HBO Max in 2024

Zo kijk je gratis naar HBO Max
Image: ⓒ HBO Max. Zo kijk je gratis naar de streamingsdienst van HBO.

Ben je op zoek naar een manier om gratis naar HBO Max te kijken in 2024? Wij leggen je in dit artikel uit hoe je dat doet.

Zoek je een manier om HBO Max gratis te streamen in Nederland? Of wil je de dienst gewoon uitproberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leggen je in dit artikel namelijk stap voor stap uit hoe je gratis naar HBO Max kijkt.

HBO Max bestaat sinds mei 2020 in de Verenigde Staten en lanceerde in 2022 ook in Nederland. De dienst biedt verschillende films, tv-series, documentaires en andere videocontent aan. Daarnaast krijg je ook toegang tot producties van HBO zelf. Enkele populaire titels op HBO Max zijn: Game of Thrones, House of the Dragon, The Last of Us, alles van Harry Potter, Dune en heel veel Marvel-films.

Kortom: genoeg om te streamen! Met een abonnement kan je dus onbeperkt kijken naar alle content op het platform. Wil je HBO Max liever eerst proberen? Klik dan hier en sluit een maandabonnement af.

Kijk gratis naar HBO Max in Nederland

Het is helaas niet meer mogelijk om HBO Max volledig gratis uit te proberen, maar je krijgt bij het nemen van een jaarabonnement wél maar liefst 4,5 maanden gratis. Zo kijk je dus toch gratis naar HBO Max. Hoe je dit doet lees je hieronder stap voor stap verder.

Stap 1: ga naar de website van HBO Max

Klik op deze link om naar de website van HBO Max te gaan. Vanaf deze pagina klik je op de paarse knop abonneer je nu.

Klik hier op de paarse knop.

Stap 2: kies een abonnementstype

HBO Max is tegenwoordig nog maar in één abonnementssoort beschikbaar. Het ‘Basic’ abonnement van vroeger bestaat niet meer. Je hebt nog wel de keuze uit een maand- en jaarabonnement. Om korting te krijgen kiezen we hier uiteraard het jaarabonnement.

Kies hier voor de opties rechts “Betaal jaarlijks” en klik op doorgaan.

Kies hier voor “betaal jaarlijks” en klik op doorgaan.

Stap 3: vul je persoonlijke gegevens in

In deze stap ga je jouw HBO Max-account aanmaken. Vul hier je voornaam, achternaam, e-mailadres in en kies een veilig wachtwoord. Let op: gebruik uit veiligheidsoverwegingen nooit eenzelfde wachtwoord op verschillende platformen. Kies vervolgens of je marketingmails wil ontvangen van HBO Max en klik op de paarse knop met account maken.

Vul hier je gegevens in en klik op de paarse knop.

Stap 4: kies een betaalmethode

In de laatste stap hoef je alleen nog maar een betaalmethode te kiezen. HBO Max biedt in Nederland 3 verschillende betaalopties: iDeal, creditcard en PayPal. Selecteer hier de betaalmethode van jouw voorkeur en klik op bestellen en betalen of abonnement starten. Volg vervolgens de stappen van jouw betaalprovider totdat je terugkeert naar de pagina op HBO Max.

Gefeliciteerd, je hebt nu een abonnement op HBO Max, met 4,5 gratis maanden, en kan direct beginnen met streamen!

Kies hier een betaalmethode en volg de stappen van jouw betaalprovider.

Dit is het aantal maanden dat je gratis HBO Max kan kijken

Door de verschillende abonnementstypes van HBO Max kan het wat verwarrend zijn wat nu precies de korting is die je krijgt. Daarom hebben we het hier even voor je uitgerekend.

Je betaalt normaal €7,99 per maand voor een standaard abonnement. Dat zou neerkomen op €95,88 per jaar zonder korting. Indien je direct een jaarabonnement afsluit dan betaal je slechts €59,99, een korting van €35,89. Dat komt neer op 37% korting, oftewel 4,5 maanden gratis streamen.

Uitgerekend? Neem dan hier je HBO Max abonnement met korting.