Zo kijk je aflevering 2 van The Last of Us in Nederland

The Last of Us, Joel (Pedro Pascal) Bron: HBO / Warner Media
Bron: HBO / Warner Media

Wil je aflevering 2 van The Last of Us kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze streamt.

De eerste aflevering van The Last of Us heeft de fans over de hele wereld overdonderd en we eindigde op een cruciale plotpoint. Aflevering 2 zal ons de nodige antwoorden geven!

De première van The Last of Us op HBO Max is een gigantisch succes. De verfilming van de iconische game met dezelfde naam staat momenteel op de eerste plek op IMDB met een score van maar liefst 9.6. Daarnaast is de serie de op één na grootste binnenkomer op House of the Dragon na. Ook Euphoria komt niet eens in de buurt.

In de eerste aflevering zagen we het begin van het einde voor de wereld zoals wij die kennen. We werden geïntroduceerd aan Joel, zijn lieve dochter Sarah en haar oom Tommy. We volgde Sarah tijdens de opening van de serie en waren net als de rest van de wereld geschokt toen ze op tragische wijze in de armen van haar vader stierf.

De Joel die we daarna zagen, was niet dezelfde Joel als voor de uitbraak van het Cordyceps-virus. Samen met zijn partner (in crime) Tess heeft hij de opdracht gekregen om de mysterieuze Ellie uit de quarantaine zone in Boston te smokkelen.

Zo kijk je gratis naar HBO Max in 2023

Wanneer verschijnt aflevering 2 van The Last of Us op HBO Max?

Aflevering 2 van The Last of Us gaat op maandag 23 januari live op HBO Max. De aflevering heet Infected en duurt 55 minuten. De derde aflevering verschijnt volgende week op 30 januari, maar we weten nog niet wat de naam van de aflevering is.

Komt er een seizoen 2 van The Last of Us?

Waar kijk je The Last of Us aflevering 2 in Nederland?

De televisieserie van The Last of Us is exclusief beschikbaar op HBO Max, dus je gaat de serie nergens anders vinden. HBO Max is een vrij nieuwe streamingdienst in Nederland die over veel kwalitatieve series en films beschikken. Heb je nog geen abonnement op HBO Max? Hier vind je de beste aanbiedingen voor HBO Max van 2023.

Releasedatum per aflevering The Last of Us in Nederland

The Last of Us staat vanaf maandag 16 januari online en er verschijnen in totaal 9 afleveringen in seizoen 1 op HBO Max. Hieronder vind je het complete uitzendschema.

  • Aflevering 1 “When You’re Lost in the Darkness”: Maandag 16 januari
  • Aflevering 2 “Infected”: Maandag 23 januari
  • Aflevering 3 “Long, Long Time”: Maandag 30 januari
  • Aflevering 4 “Please Hold on to My Hand”: Maandag 6 februari
  • Aflevering 5 “Endure and Survive”: Zaterdag 11 februari
  • Aflevering 6 “Kin”: Maandag 20 februari
  • Aflevering 7 “Left Behind”: Maandag 27 februari
  • Aflevering 8 “When We Are In Need”: Maandag 6 maart
  • Aflevering 9 “Onbekend”: Maandag 13 maart
HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.

Zoek je nog een abonnement op HBO? Vind hier de beste HBO Max aanbiedingen of lees hier hoe je gratis naar HBO Max kijkt.