Zo kijk je Aflevering 3 van The Last of Us in Nederland

The Last of Us
Bron: HBO / Warner Media

Wil je aflevering 3 van The Last of Us kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze streamt.

The Last of Us blijft verrassen. Na de indrukwekkende première aflevering genaamd ‘When You’re Lost in the Darkness’ is ook de tweede aflevering ‘Infected’ erg spannend en soms gewoon doodeng. De tweede aflevering heeft een IMDB-score van maar liefst 9.4. Momenteel kunnen de HBO Max-hits House of the Dragon (8.5 op IMDB) en Euphoria (8.4 op IMDB) nog niet aan The Last of Us tippen.

De tweede aflevering begon met een ijzingwekkend verslag van een Indonesische professor op het gebied van Mycologie (onderzoek naar fungus) die de oorsprong van de cordyceps-uitbraak in Jakarta vaststelde en het advies gaf om de stad te bombarderen om de uitbraak te stoppen. Spoiler alert: dit is niet gelukt.

We zagen ook de eerste Clickers, een van de meest angstaanjagende zombies van The Last of Us-universum die niet kunnen zien, maar belachelijk goed kunnen horen. Tess, Joel en Ellie hadden de Clickers een kopje kleiner gemaakt, maar niet voordat Ellie gebeten werd. Zij blijkt immuun te zijn, maar Tess jammer genoeg niet.

De aflevering eindigt met Tess die aan Joel en Ellie laat zien dat ze is gebeten door de Clicker. Ze bewijst aan Joel dat Ellie echt immuun is want zelfs na haar tweede beet is er helemaal niks gebeurd. Ze offert zich op in een grote vuurbal om de horde zombies uit te schakelen en Joel en Ellie een kans te geven om te ontsnappen.

Zo kijk je gratis naar HBO Max in 2023

Wanneer verschijnt aflevering 3 van The Last of Us op HBO Max?

Aflevering 3 van The Last of Us gaat op maandag 30 januari live op HBO Max. De aflevering heet Long Long Time en duurt maar liefst 80 minuten. De vierde aflevering verschijnt volgende week op 6 februari, maar we weten nog niet wat de naam van de aflevering is en waar het precies over gaat.

Komt er een seizoen 2 van The Last of Us?

Waar kijk je The Last of Us aflevering 3 in Nederland?

De televisieserie van The Last of Us is exclusief beschikbaar op HBO Max, dus je gaat de serie nergens anders vinden. HBO Max is een vrij nieuwe streamingdienst in Nederland die over veel kwalitatieve series en films beschikken. Heb je nog geen abonnement op HBO Max? Hier vind je de beste aanbiedingen voor HBO Max van 2023.

Releasedatum per aflevering The Last of Us in Nederland

The Last of Us staat vanaf maandag 16 januari online en er verschijnen in totaal 9 afleveringen in seizoen 1 op HBO Max. Hieronder vind je het complete uitzendschema.

  • Aflevering 1 “When You’re Lost in the Darkness”: Maandag 16 januari
  • Aflevering 2 “Infected”: Maandag 23 januari
  • Aflevering 3 “Long, Long Time”: Maandag 30 januari
  • Aflevering 4 “Please Hold on to My Hand”: Maandag 6 februari
  • Aflevering 5 “Endure and Survive”: Zaterdag 11 februari
  • Aflevering 6 “Kin”: Maandag 20 februari
  • Aflevering 7 “Left Behind”: Maandag 27 februari
  • Aflevering 8 “When We Are In Need”: Maandag 6 maart
  • Aflevering 9 “Onbekend”: Maandag 13 maart
HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.

Zoek je nog een abonnement op HBO? Vind hier de beste HBO Max aanbiedingen of lees hier hoe je gratis naar HBO Max kijkt.