Waar kun je Charlie and the Chocolate Factory (2005) online kijken in Nederland?

Sjakie en de chocoladefabriek
© Warner Bros. / Canva

Op welke streamingdienst kan je de film “Charlie and the Chocolate Factory” kijken? In het Nederlands is deze film bekend als Sjakie en de Chocoladefabriek.

Ontdek ook waar Wonka (2023) te bekijken is!

Charlie and the Choclate Factory online kijken

Charlie and the Chocolate Factory (of Sjakie en de Chocoladefabriek) is bij verschillende streamingdiensten te bekijken. Je hebt de keuze uit HBO Max, Pathé Thuis en Amazon Prime Video.

Ontvang 37% korting op HBO Max bij het afsluiten van een jaarabonnement (beste deal)

Maak een gratis account aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met korting

Neem een proefabonnement op Amazon Prime Video en kijk 30 dagen volledig gratis

Bij Pathé Thuis en Amazon Prime Video kan je enkel de film kopen of huren. Bij HBO Max kan je de film bekijken met een HBO Max abonnement.

Ga naar HBO Max

Verhaal en trailer

Sjakie en de Chocoladefabriek volgt het verhaal van een jongen genaamd Sjakie, die in een arme familie leeft. Zijn leven verandert wanneer hij de kans krijgt om de beroemde Willy Wonka’s chocoladefabriek te bezoeken. Wonka, een excentrieke chocolatier, organiseert een wedstrijd waarbij vijf gelukkige winnaars een rondleiding krijgen door zijn mysterieuze fabriek. Sjakie is een van de gelukkige kinderen die de fabriek mag betreden, samen met vier andere kinderen. Tijdens de rondleiding ontdekken ze de wonderen en geheimen van de chocoladefabriek, maar ook de uitdagingen en lessen die ermee gepaard gaan. De film is gevuld met kleurrijke personages, magische momenten en levenslessen, en biedt een boeiende kijkervaring voor het hele gezin.

Bekijken op HBO Max

HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.