Waar kun je Wonka (2023) online kijken in Nederland?

Wonka online kijken
© Warner Bros.

Wonka is sinds 13 december te bekijken in de bioscoop, maar op welke streamingdiensten kun je Wonka online kijken in Nederland?

Wonka volgt het verhaal van Willy Wonka, de iconische figuur die we allemaal kennen uit “Sjakie en de Chocoladefabriek“. De film onthult hoe Wonka zijn chocoladefabriek heeft opgestart en brengt het ontmoetingsverhaal met de legendarische “Oempa Loempa’s”. In deze nieuwe vertolking wordt Willy Wonka niet gespeeld door Johnny Depp, maar door de getalenteerde Timothée Chalamet.

Waar kun je de film “Wonka” online kijken?

Wonka is zoals de meeste nieuwe bioscoopfilms te bekijken bij Pathé Thuis. Daarnaast is de film ook toegevoegd aan het aanbod van HBO Max.

✅ HBO MaxGa nu naar HBO Max. Wonka is sinds 8 maart te streamen op HBO Max.
✅ Pathé ThuisKijk Wonka nu bij Pathé Thuis. Wonka is sinds 29 januari beschikbaar bij Pathé Thuis. Heb je nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan en bekijk je eerste film met korting!
⛔ Andere streamingdienstenWonka is enkel beschikbaar op Pathé Thuis en binnenkort ook op HBO Max. Andere streamingdiensten beschikken momenteel niet tot de rechten om de film in hun aanbod op te nemen.

Wanneer komt “Wonka” naar HBO Max

HBO Max heeft eindelijk de releasedatum van Wonka bekendgemaakt. Het was lang gissen, maar we hebben eindelijk een antwoord. Wonka komt op 8 maart naar HBO Max.

Trailer

HBO Max is beschikbaar vanaf 5.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.