The Last of Us Seizoen 1: hier binge je de hitserie in Nederland!

Bron: HBO / Warner Media ft. The Last of Us
Bron: HBO / Warner Media

Wil je alle afleveringen van seizoen 1 van The Last of Us streamen in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze hitserie kan kijken.

Het langverwachte eerste seizoen van The Last of Us is eindelijk volledig uit en wij hebben alle informatie verzameld die je nodig hebt om deze fantastische hitserie te kijken (en natuurlijk te bingen) op HBO Max.

In dit artikel krijg je een korte samenvatting van het verhaal, informatie over waar je de serie kunt kijken, hoe je het beste een HBO Max abonnement kunt afsluiten, en nog veel meer. Laten we beginnen!

Zo kijk je gratis naar HBO Max in 2023

Waar gaat The Last of Us Seizoen 1 over?

The Last of Us is een post-apocalyptische serie gebaseerd op de populaire videogame van Naughty Dog met dezelfde naam. De serie volgt het verhaal van Joel en Ellie, twee overlevenden in een wereld die is verwoest door een pandemie. Ze moeten samenwerken en hun weg banen door gevaarlijke omgevingen en zombies om te overleven en hoop te vinden in een sombere wereld.

Het tweede seizoen van The Last of Us is officieel bevestigd!

Waar kijk je The Last of Us in Nederland?

De televisieserie van The Last of Us is exclusief beschikbaar op HBO Max, dus je gaat de serie nergens anders vinden. HBO Max is een vrij nieuwe streamingdienst in Nederland die over veel kwalitatieve series en films beschikt. Heb je nog geen abonnement op HBO Max? Hier vind je de beste aanbiedingen voor HBO Max van 2023.

Zo binge je The Last of Us in Nederland

The Last of Us staat al vanaf maandag 16 januari online en het seizoen bestaat in totaal uit 9 afleveringen. Hieronder vind je het complete schema. Als je een bingewatch hebt gepland voor The Last of Us, zorg er dan maar voor dat je voldoende snacks en drinken in huis haalt. Je bent namelijk in totaal 500 minuten bezig, ruim 8 uur, om je een weg door deze indrukwekkende serie te banen.

  • Aflevering 1 “When You’re Lost in the Darkness”: IMDB 9.2
  • Aflevering 2 “Infected”: IMDB 9.1
  • Aflevering 3 “Long, Long Time”: IMDB 8.0
  • Aflevering 4 “Please Hold on to My Hand”: IMDB 8.4
  • Aflevering 5 “Endure and Survive”: IMDB 9.5
  • Aflevering 6 “Kin”: IMDB 8.8
  • Aflevering 7 “Left Behind”: IMDB 7.4
  • Aflevering 8 “When We Are In Need”: IMDB 9.3
  • Aflevering 9 “Look for the Light”: IMDB 9.1

Er komt een seizoen 2 van The Last of Us

Goed nieuws! De makers van The Last of Us hebben bevestigd dat er een tweede seizoen uitkomt en er komt misschien zelfs een derde seizoen. Het verhaal van Ellie (Bella Ramsey) en Joel (Pedro Pascal) is nog lang niet voorbij. Er zijn nog genoeg verhaallijnen in de wereld die gameontwikkelaar Neil Druckmann heeft gemaakt en samen met showrunner Craig Mazin naar het witte doek heeft gebracht.

Zoek je nog een abonnement op HBO? Vind hier de beste HBO Max aanbiedingen of lees hier hoe je gratis naar HBO Max kijkt.

HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.