‘Wonka’ vanaf 8 maart te zien op HBO Max

Wonka
© Warner Bros.

Wonka zal vanaf 8 maart online te bekijken zijn op HBO Max, dat liet de streaminggigant weten via X.

Wonka is sinds 13 december 2023 te zien op het witte doek, en fans kunnen niet wachten tot de film ook online beschikbaar zal komen. We hebben goed nieuws: de online releasedatum is eindelijk bekend!

Stream HBO Max 4,5 maanden gratis bij het afsluiten van een jaarabonnement!

Wonka online kijken via HBO Max

Het leek wel eindeloos wachten, maar HBO Max heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer Wonka te streamen zal zijn op HBO Max. Vanaf 8 maart zal je de film online kunnen bekijken op de streamingdienst van HBO. Goed nieuws dus voor degenen die de film liever comfortabel vanaf de bank willen bekijken.

Ga nu naar HBO Max

HBO Max is een streamingdienst van de Amerikaanse zender HBO (Home Box Office). HBO maakt al jaren grote films die vaak ook prestigieuze prijzen winnen. Denk hierbij aan The Sopranos, Game of Thrones, Westworld, Six Feet Under en Chernobyl. Naast deze grote titels zal Wonka dus ook toegevoegd worden aan het aanbod.

Benieuwd naar wat er nog meer te bekijken valt op HBO Max? Bekijk dan het volledige aanbod van HBO Max.

Wonka is ook op een andere streamingdienst beschikbaar: Waar kun je Wonka (2023) online kijken in Nederland?

Verhaal en trailer

Hoe is het pad naar roem voor Willy Wonka als chocolatier eigenlijk geplaveid? Dat is de kernvraag die centraal staat in het plot van Wonka. Al lange tijd koestert Willy Wonka de ambitie om zijn vaardigheden als meesterchocolatier te tonen, en nu heeft hij eindelijk een uitweg gevonden om zijn heerlijke lekkernijen aan de wereld te presenteren. Echter, zijn weg naar succes gaat niet van een leien dakje.

Wonka vertelt het verhaal van Willy Wonka, het iconische personage bekend uit “Sjakie en de Chocoladefabriek”. De film werpt licht op de oprichting van Wonka’s chocoladefabriek en illustreert de kennismaking met de legendarische “Oempa Loempa’s”. In deze frisse interpretatie wordt de rol van Willy Wonka niet vertolkt door Johnny Depp, maar door de getalenteerde Timothée Chalamet.

Stream HBO Max 4,5 maanden gratis bij het afsluiten van een jaarabonnement!

HBO Max is beschikbaar vanaf 5.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.