Zo kijk je aflevering 7 van The Last of Us in Nederland

The Last of Us - Kin
Bron: HBO Max / Warner Media

Wil je aflevering 7 van The Last of Us kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze streamt.

We zijn alweer aangekomen bij aflevering 7 van The Last of Us op HBO Max. De iconische game lijkt ook een iconische serie te worden, want elke week sleept de nieuwste aflevering weer negens en tienen binnen.

Ook de zesde aflevering met de simpele naam Kin heeft momenteel een score van 9.1 op IMDB. De gehele serie heeft, ondanks de review bombs van een aantal weken geleden, een score van 9.2. Hiermee is het een van de meest succesvolle gameverfilmingen ooit.

Kin is een redelijk rustige aflevering vergeleken met de hectische en chaotische zesde aflevering. De serie begint met Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) die bij een ouder koppel de weg moeten vragen in een redelijk komische intro.

Het duo wordt bij een waterkering (gamers zullen deze setting wel herkennen) omsingeld door een groep gewapende mensen op paard. Bij Joel en Ellie wordt gekeken of ze geïnfecteerd zijn, maar de hond heeft niks door.

De groep brengt het duo naar Jackson, hun stad. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de aflevering dat Joel (Pedro Pascal) eindelijk wordt herenigd met zijn broer Tommy (Gabriel Luna). Het is een mooie reünie, maar er zit wat wrijving tussen de twee broers en tussen Ellie en de rest van de gemeenschap in Jackson.

Tommy en Joel botsen over het feit dat Tommy een kind krijgt, terwijl Joel nog niet over de dood van Sarah is ruim 20 jaar geleden. Uiteindelijk laat Joel weten wat er gaande is met Ellie en Tommy gaat akkoord met het idee om Ellie mee te nemen naar de Fireflies. Later die avond krijgen Joel en Ellie ruzie en lijkt de vriendschap volledig voorbij te zijn.

Dat is totdat Ellie en Tommy hem weer tegenkomen bij de stallen waar Joel toch open staat om met Ellie verder te gaan. De aflevering eindigt als ze eindelijk bij de universiteit zijn aangekomen waar de Fireflies moesten zijn. Joel weert een aanval af van een bandiet, maar wordt wel met een afgebroken honkbalknuppel gestoken in zijn maag. Het duo ontsnapt, maar Joel valt van het paard af. Wat een manier om de aflevering te eindigen.

Zo kijk je gratis naar HBO Max in 2023

Wanneer verschijnt aflevering 7 van The Last of Us op HBO Max?

Aflevering 7 van The Last of Us gaat op maandag 27 februari live op HBO Max. De aflevering heet Left Behind en duurt 56 minuten. De zevende aflevering zal gewoon volgens het normale schema verschijnen volgende week op 27 februari.

Het tweede seizoen van The Last of Us is officieel bevestigd!

Waar kijk je The Last of Us aflevering 7 in Nederland?

De televisieserie van The Last of Us is exclusief beschikbaar op HBO Max, dus je gaat de serie nergens anders vinden. HBO Max is een vrij nieuwe streamingdienst in Nederland die over veel kwalitatieve series en films beschikt. Heb je nog geen abonnement op HBO Max? Hier vind je de beste aanbiedingen voor HBO Max van 2023.

Releasedatum per aflevering The Last of Us in Nederland

The Last of Us staat vanaf maandag 16 januari online en er verschijnen in totaal 9 afleveringen in seizoen 1 op HBO Max. Hieronder vind je het complete uitzendschema.

  • Aflevering 1 “When You’re Lost in the Darkness”: Maandag 16 januari
  • Aflevering 2 “Infected”: Maandag 23 januari
  • Aflevering 3 “Long, Long Time”: Maandag 30 januari
  • Aflevering 4 “Please Hold on to My Hand”: Maandag 6 februari
  • Aflevering 5 “Endure and Survive”: Zaterdag 11 februari
  • Aflevering 6 “Kin”: Maandag 20 februari
  • Aflevering 7 “Left Behind”: Maandag 27 februari
  • Aflevering 8 “When We Are In Need”: Maandag 6 maart
  • Aflevering 9 “Onbekend”: Maandag 13 maart

Zoek je nog een abonnement op HBO? Vind hier de beste HBO Max aanbiedingen of lees hier hoe je gratis naar HBO Max kijkt.

HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.