Zo kijk je aflevering 8 van The Last of Us in Nederland

Bron: HBO Max / Warner Media
Bron: HBO Max / Warner Media

Wil je aflevering 8 van The Last of Us kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze streamt.

We zijn alweer aangekomen bij aflevering 8 van The Last of Us op HBO Max. De iconische game lijkt ook een iconische serie te worden, want elke week sleept de nieuwste aflevering weer negens en tienen binnen.

De zevende aflevering met de naam Left Behind heeft momenteel een score van 7.5 op IMDB. Het lijkt er sterk op dat de mensen die bij de derde aflevering review bombs achterlieten vanwege de niet-hetero relaties terug zijn voor Left Behind. De gehele serie heeft, ondanks de review bombs, een score van 9.1. Hiermee is het een van de meest succesvolle gameverfilmingen ooit.

Left Behind laat ons zien wat Ellie (Bella Ramsey) heeft meegemaakt voordat het verhaal van de serie begon. Joel (Pedro Pascal) is zwaargewond en vertelt Ellie dat ze hem moet achterlaten. Vervolgens springen we terug in de tijd naar de militaire academie waar Ellie wordt opgeleid tot FEDRA-soldaat. Haar beste vriendin Riley (Storm Reid) komt terug na drie weken verdwenen te zijn.

Ze neemt de verliefde Ellie mee naar een verlaten winkelcentrum en samen ontdekken ze de wonderen van hoe de wereld er uitzag voor de Cordyceps-uitbraak. Van roltrappen tot Victoria Secret-winkels en arcadehallen. Ellie is stiekem verliefd op Riley, maar weet niet hoe ze dat moet vertellen. Ondertussen heeft Riley ook een ander geheimpje, en dat is dat ze nu als Firefly naar Atlanta wordt verplaatst.

De twee zijn het oneens over de huidige politie situatie in de quarantainezone, maar hun trip door het winkelcentrum vordert totdat Riley bekent dat ze weggaat. Ellie stormt weg, maar komt tot haar zinnen en nadat ze dansen in de Halloween-winkel kussen ze eindelijk.

Maar zoals we gewend zijn in de wereld van The Last of Us gebeurt er niets moois zonder verdriet. Het duo werd aangevallen door een zombie. In het gevecht worden ze allebei gebeten en de flashback eindigt met het duo dat bij elkaar zit en Riley die de mantra vertelt dat ze nooit moeten opgeven.

Wij weten dat Ellie immuun is, maar Riley is dat niet… Ondertussen blikken we weer terug naar het heden en Ellie zoekt met volle overgave naar iets om de wond van Joel te dichten. De aflevering eindigt met Ellie die de grote wond van Joel hecht.

Zo kijk je gratis naar HBO Max in 2023

Wanneer verschijnt aflevering 8 van The Last of Us op HBO Max?

Aflevering 8 van The Last of Us gaat op maandag 6 maart live op HBO Max. De aflevering heet When We Are in Need en duurt 51 minuten.

Het tweede seizoen van The Last of Us is officieel bevestigd!

Waar kijk je The Last of Us aflevering 8 in Nederland?

De televisieserie van The Last of Us is exclusief beschikbaar op HBO Max, dus je gaat de serie nergens anders vinden. HBO Max is een vrij nieuwe streamingdienst in Nederland die over veel kwalitatieve series en films beschikt. Heb je nog geen abonnement op HBO Max? Hier vind je de beste aanbiedingen voor HBO Max van 2023.

Releasedatum per aflevering The Last of Us in Nederland

The Last of Us staat vanaf maandag 16 januari online en er verschijnen in totaal 9 afleveringen in seizoen 1 op HBO Max. Hieronder vind je het complete uitzendschema.

  • Aflevering 1 “When You’re Lost in the Darkness”: Maandag 16 januari
  • Aflevering 2 “Infected”: Maandag 23 januari
  • Aflevering 3 “Long, Long Time”: Maandag 30 januari
  • Aflevering 4 “Please Hold on to My Hand”: Maandag 6 februari
  • Aflevering 5 “Endure and Survive”: Zaterdag 11 februari
  • Aflevering 6 “Kin”: Maandag 20 februari
  • Aflevering 7 “Left Behind”: Maandag 27 februari
  • Aflevering 8 “When We Are In Need”: Maandag 6 maart
  • Aflevering 9 “Onbekend”: Maandag 13 maart

Zoek je nog een abonnement op HBO? Vind hier de beste HBO Max aanbiedingen of lees hier hoe je gratis naar HBO Max kijkt.

HBO Max is beschikbaar vanaf 7.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 59.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.