Alle After-films in chronologische volgorde en waar je ze kan kijken

© Voltage Pictures

Zin om alle After-films te kijken? We laten je zien waar je alle 4 succesvolle romantische drama films kan bekijken en wat de juiste volgorde is.

De “After”-filmreeks is een romantisch drama, gebaseerd op de door Anna Todd geschreven After-romans. De filmreeks volgt van Tessa Young en Hardin Scott. Tessa is een serieuze en ambitieuze studente, terwijl Hardin een rebelse en mysterieuze jongeman is. Wanneer ze elkaar ontmoeten, ontstaat er een intense en tumultueuze relatie vol passie en onzekerheid. De films verkennen thema’s zoals liefde, vertrouwen, zelfontdekking en de uitdagingen van een gepassioneerde relatie. Tessa en Hardin worden geconfronteerd met obstakels en moeten beslissingen nemen die hun toekomst en hun liefde beïnvloeden. De filmreeks neemt ons mee op een emotionele reis vol ups en downs, waarbij de personages groeien en elkaar, maar ook zichzelf leren kennen in het proces.

Chronologische volgorde van alle After-films

De filmreeks ‘After’ zag het levenslicht in 2019, met de eerste film die in de bioscoop werd vertoond. Na het fenomenale succes werd in 2020 het vervolg ‘After we Collided’ uitgebracht. Een jaar later kwam de derde film, getiteld ‘After we Fell’, uit. In augustus 2022 werd ook de vierde film ‘After Ever Happy’ gelanceerd. Alle films zijn eenvoudig online te bekijken, en we wijzen je graag de weg naar de juiste bron.

After (2019)

After volgt het verhaal van Tessa Young, een serieuze, brave en ambitieuze studente, die haar leven ziet veranderen wanneer ze Hardin Scott ontmoet, een mysterieuze en rebelse jongeman. Terwijl ze zich steeds dieper in een intense relatie storten, ontdekken Tessa en Hardin de complexiteit van liefde en worden ze geconfronteerd met uitdagingen die hun relatie op de proef stellen.

Waar kan ik de film ‘After’ online kijken?

‘After’ is te bekijken via Netflix en Amazon Prime Video. Daarnaast kan je de film op DVD bestellen via bol.com.

Kijk hier naar After via Prime Video (2019)

After We Collided (2020)

In het vervolg op “After” worstelen Tessa en Hardin met de gevolgen van hun tumultueuze relatie. Ze worden geconfronteerd met jaloezie, misverstanden en de schaduwen uit hun verleden die hun toekomst samen bedreigen. Tessa moet beslissen of ze bij Hardin wil blijven en of hun liefde sterk genoeg is om de obstakels te overwinnen.

Waar kan ik de fim ‘After We Collided’ online kijken?

‘After we Collided’ is te bekijken via Amazon Prime Video, of je kan de film op DVD bestellen via bol.com.

Kijk After We Collided (2020) via Prime Video

After We Fell (2021)

In de derde film wordt de relatie tussen Tessa en Hardin opnieuw op de proef gesteld. Geheimen uit het verleden komen aan het licht en Tessa wordt geconfronteerd met moeilijke keuzes over haar toekomst. Terwijl ze worstelen met onzekerheid en twijfel, moeten Tessa en Hardin beslissen of hun liefde sterker is dan alles wat hen uit elkaar dreigt te drijven.

Waar kan ik de film ‘After We Fell’ online kijken?

‘After We Fell’ is online te bekijken via Amazon Prime Video. Als je de film liever op DVD bekijkt kan je deze ook bestellen op bol.com.

Kijk After We Fell (2021) hier via Amazon Prime Video

After Ever Happy (2022)

In de laatste film van de reeks moeten Tessa en Hardin de consequenties van hun beslissingen onder ogen zien. Ze worden geconfronteerd met de uitdagingen van volwassenheid, familieobstakels en het vinden van hun eigen geluk. Tessa en Hardin moeten uiteindelijk beslissen of hun liefde en de band die ze delen genoeg zijn om samen een toekomst op te bouwen.

Waar kan ik de film ‘After Ever Happy’ online kijken?

‘After Ever Happy’ is te bekijken via Amazon Prime Video of je kan de film op DVD bestellen via bol.com.

Kijk hier After Ever Happy (2022) via Amazon Prime Video

Waar kan je de After-films bekijken?

Hoewel de eerste film ‘After’ te bekijken is op Netflix en Amazon Prime Video, zijn de vervolgfilms enkel te bekijken op Prime Video. Om deze reden raden we je aan om alle films gewoon te bekijken via Prime Video zodat je geen abonnement hoeft af te sluiten bij het relatief dure Netflix.

Alle After-films zijn te bekijken via het platform Prime Video. Dit geld voor After (2019), After We Collided (2020), After We Fell (2021) en After Ever Happy (2022). Daarnaast zijn de films ook op DVD te bestellen via bol.com