The Boys spin-off “Gen V” nu online te streamen

Gen V
©Amazon

Na drie seizoenen “The Boys” anticipeerden fans van de tv-serie een vierde seizoen. Echter zullen we daar nog even op moeten wachten, maar we krijgen wel al een spin-off genaamd “Gen V”.

Gen V is een geheel nieuwe serie die zich afspeelt in de wereld van “The Boys”, de hitserie van Amazon Prime Video.

Kijk via deze link 30 dagen gratis naar Amazon Prime Video! Na je proefperiode betaal je slechts €2,99 per maand of €25,00 per jaar, je kan er ook voor kiezen om binnen de maand je abonnement stop te zetten en zo betaal je helemaal niets.

Gen V

Gen V speelt zich af in de wereld van “The Boys”. Gen V is een opwindende nieuwe serie die zich afspeelt op een prestigieuze school voor superhelden, genaamd Godolkin University, of God U. Op deze academie worden studenten uitgedaagd om hun morele kompas te verkennen terwijl ze strijden om de hoogste eer, een plekje bij The Seven, het elite-superheldenteam van Vought International (dat we al kennen van “The Boys”), te bemachtigen. Terwijl de duistere geheimen van de school langzaam worden onthuld, staan ze voor de cruciale keuze: welk pad naar heldendom willen ze bewandelen?


Op het eerste zicht lijkt Gen V misschien een standaard tiener-serie, maar dat is het allesbehalve. Je kan je verwachten aan minstens evenveel bloed, absurdheid en satire als bij The Boys.

Trailer en afleveringen


Aflevering 129 september
Aflevering 229 september
Aflevering 329 september
Alevering 46 oktober
Aflevering 513 oktober
Aflevering 620 oktober
Aflevering 727 oktober
Aflevering 83 november


Gen V is nu online beschikbaar op Prime Video. De eerste drie afleveringen zijn sinds 29 september te bekijken. Elke vrijdag zal er een nieuwe aflevering beschikbaar zijn.

Gen V
©Amazon