Een jaar lang van Disney Plus genieten met 15% korting

disney plus, front

Ben jij nu al overtuigd dat je voor een langere tijd Disney Plus wil kijken en geen nieuwe (bioscoop) film of serie wilt missen? Dan is een jaarabonnement wellicht interessant voor jou. Je krijgt dan namelijk 15% korting. Lees even met me mee.

Het heeft even geduurd, maar de mensen die nu nog niet bekend zijn met Disney Plus zijn ver te zoeken. Iedereen heeft er vandaag de dag wel eens over gehoord, hetzij via een vriend, collega of een reclame op tv of bushokje. Maar wat is Disney Plus en wat valt er allemaal te zien?

Disney Plus kost 8,99 euro per maand. Per jaar zou dat neerkomen op 107,88 euro. Maar als je een jaarabonnement afsluit krijg je 15% korting en kan je voor 89,99 euro (een korting van 17,89 euro) een jaar lang genieten van alle (bioscoop) films, series en documentaires op Disney Plus. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners. Of lees even verder wat je allemaal op Disney Plus kunt zien.

Disney

Disney Plus is natuurlijk de streamingdienst van The Walt Disney Company. Op Disney Plus kijk je in eerste instantie alle Disney-films en series. Alle klassieke Disney-titels zijn er te vinden, van ‘Aladdin’ tot ‘Jungle Book’ en van ‘Sneeuwwitje’ tot ‘Assepoester’. Maar ook nieuwe Disney-films als ‘Raya and the Last Dragon’ (2021) en de hagelnieuwe ‘Encanto’ (2021) zijn zonder extra kosten op Disney Plus te bekijken.

Pixar

Naast alle Disney-film vinden we ook alle Pixar-films, want Pixar is onderdeel van Disney. Pixar is onder andere bekend van films als ‘Toy Story’, ‘Finding Nemo’ en ‘The Incredibles’. Deze zijn uiteraard ook allemaal op Disney Plus te vinden. Maar ook de nieuwe films van vorig jaar (2021) zijn op de streamingdienst te vinden. Denk aan  ‘Onward’, ‘Soul’ en ‘Luca’.

Marvel

Ook Marvel is onderdeel van Disney. Er zijn dus heel veel Marvel-films op Disney Plus te vinden. Denk aan de wat oudere ‘Captain Marvel’, ‘Iron Man’ en ‘Thor’. Bijna alle Marvel-titels zijn op Disney Plus te bekijken. Hier vind je de juiste volgorde hoe je films dient te kijken.

Maar waar Disney vooral veel hoge ogen mee gooit zijn de Marvel-series op Disney Plus. Dit werd afgetrapt met ‘WandaVision’ in januari 2021. Daarna volgde ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ‘Loki’ and ‘Hawkeye’. Maar het verhaal gaat natuurlijk verder. Ook voor 2022 staan er weer nieuwe Marvel-series op de agenda voor Disney Plus, zoals ‘Ms. Marvel’, ‘Moon Knight’ en ‘She-Hulk’.

Star Wars

Star Wars mag uiteraard niet ontbreken op Disney Plus. Werkelijk alle films en series zijn op de service te vinden. ‘A New Hope’, ‘The Empire Strikes Back’, ‘Return of the Jedi’, de hele saga is op Disney Plus te vinden. Uiteraard mag ‘The Rise of Skywalker’ (2019) niet ontbreken.

De Star Wars-series zijn uiteraard ook op Disney Plus te vinden. Sterker nog, die zijn speciaal voor de streamingdienst geproduceerd. Denk aan seizoen 1 en 2 van ‘The Mandalorian’, maar ook ‘The Book of Boba Fett’, die in december 2021 in première ging.

National Geographic

National Geographic is ook in bezit van Disney, dus zijn er heel veel mooie natuur documentaires en interessante series op Disney Plus te vinden. ‘The World According to Jeff Goldblum’ is er zo eentje. Seizoen 1 was een groot succes en dus kwam er een seizoen 2, waarin de ‘Jurassic Park’-acteur de wereld rondreist en vrijwel alles onderzoekt wat hem interesseert: sneakers, sieraden, ijs, tatoeages, Koreaanse barbecue, vierkant dansen, synchroonzwemmen en nog veel meer.

Ook ‘Genius’ is een sterke serie. ‘Genius’ is een anthologiereeks die zich richt op de bijzondere verhalen van werelds meest briljante pioniers. Seizoen 1 staat volledig in het teken van Albert Einstein, seizoen 2 gaat over Pablo Picasso (gespeeld door Antonio Banderas) en seizoen 3 zien we Aretha Franklin schitteren.

De laatste nieuwe release is ‘Welcome to Earth’, die uit zes afleveringen bestaat. In de serie wordt Will Smith tijdens zijn reis begeleid door ervaren ontdekkingsreizigers. Hij maakt persoonlijk kennis met de meest bijzondere spektakels op aarde, zoals vulkanen die in stilte brullen, woestijnen die onze verbeelding te boven gaan en een ontmoeting met een grote witte haai. Ook gaat de ‘Men in Black’-acteur bijna een kilometer onder water in een onderzeeër en is daar getuige van iets zo heel bijzonders.

Star

Star is sinds februari 2021 een uitbreiding van Disney Plus. Hier betaal je uiteraard niets extra’s voor. Star bevat films en series van grote Disney merken, zoals Disney Television Studios, 20th Television, ABC Signature, FX Productions, Freeform, Searchlight, Touchstone Pictures en 20th Century Studios. De populaire ABC-serie ‘The Big Sky’ is hier een sterk voorbeeld van. Ook zijn er goede Hulu Originals aan Star op Disney Plus toegevoegd, zoals ‘Y: The Last Man’ en ‘Dopesick’.

Daarnaast vind je op Star de hele collectie van ‘The Simpsons’, maar ook ‘Grey’s Anatomy’, ‘Desperate Housewives’, ‘Family Guy’ en ‘According to Jim’. En nog veel meer oude en nieuwe series.

Prijs

Disney Plus kost 8,99 euro per maand. Per jaar zou dat neerkomen op 107,88 euro. Maar als je een jaarabonnement afsluit krijg je 15% korting en kan je voor 89,99 euro (een korting van 17,89 euro) een jaar lang genieten van alle (bioscoop) films, series en documentaires op Disney Plus. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.